Groeikracht BV

OVER ONS

 
logo groeikracht slogan 500

Er blijft opbrengst liggen op het land. Deze simpele constatering was voor Gerard Abbink en loonbedrijven Huiskamp (Winterswijk), Westerveld (Breedenbroek), Wopa (Zieuwent), Hoftijzer (Lochem) aanleiding om met elkaar om tafel te gaan met de vraag: welke rol kunnen wij spelen om de opbrengst te verhogen? Dit resulteerde in Groeikracht, een adviesorganisatie voor ruwvoerteelt.

Ook in zuid Nederland is een efficiente gras- en maisteelt van cruciaal belang voor een hoog rendement. De loonbedrijven Van Eijck (Alphen N-B), Kennes (Strijbeek-Bavel) en Mulders (Haaren) gaan klanten professioneel en onafhankelijk begeleiden in de ruwvoerteelt. Samen met ruwvoerexpert Mark de Beer van Groeikracht staat het beste teeltadvies centraal.

De sector is de laatste jaren kennisintensiever geworden. Door onze krachten te bundelen, hopen we onze klanten te kunnen ondersteunen met onze kennis en technische oplossingen om zo de productie van onze bodem te verbeteren. Groeikracht dicht daarmee het gat in de advisering rondom ruwvoerteelt en is daarmee een aanvulling op de veevoeradviseur. Waar deze zich bezig houdt met de productie en het vee, houdt Groeikracht zich vooral bezig met de bodem en het gewas.

Zo benutten we onze kracht, voor uw groei.

­ Heeft u vragen? Bel ons +31 6507 006 48

 

­